Bootovertochten van Tanger Med naar Europa

Algeciras naar Tanger Med

  • Goedkoop
  • Snel

Algeciras is dé haven voor overvaren naar Marokko. Met de auto naar Marokko komen de meeste mensen met de bootovertocht van Algeciras naar de grote haven Tanger Med. Beide havens zijn ingericht op de grote hoeveelheden verkeer die dit oplevert. Veel rederijen concurreren op dit korte traject, wat goedkope boottickets naar Marokko betekent. Daarom is de ferry van Algeciras naar Tanger Med een logische keuze.

Lees meer Tickets bekijken

Barcelona naar Tanger Med

  • Goedkoop

De overtocht van Barcelona naar Tanger Med is een middenweg tussen ver rijden naar havens in het zuiden van Spanje en lang varen vanaf havens in Frankrijk en Italië. De ferry van Barcelona naar Tanger Med brengt je in ongeveer 30 uur met de auto naar Marokko.

Lees meer Tickets bekijken

Sète naar Tanger Med

De bootovertocht van Sète naar Tanger Med scheelt ver rijden naar havens in het zuiden van Spanje en brengt je toch in Tanger Med. De ferry van Sète naar Tanger Med is een lange-afstandsroute en brengt je in bijna 43 uur met de auto naar Marokko.

Lees meer Tickets bekijken

Marseille naar Tanger Med

De bootovertocht van Marseille naar Tanger Med kan ver rijden schelen naar havens in het zuiden van Spanje en brengt je toch in Tanger Med. De ferry van Marseille naar Tanger Med is een lange-afstandsroute en brengt je in 43 uur met de auto naar Marokko.

Lees meer Tickets bekijken

Genua naar Tanger Med

  • Goedkoop

De bootovertocht van Genua naar Tanger Med is een bootovertocht van Italië naar Marokko. Dit is een lange-afstandsverbinding. Deze ferry sluit nagenoeg aan op een internationaal treinnetwerk voor autotreinen. We lichten deze route daarom ook uit als (potentieel) een goedkope route naar Marokko.

Lees meer Tickets bekijken