Bootovertocht Algeciras naar Tanger Med

  • Goedkoop
  • Snel

Algeciras is dé haven voor overvaren naar Marokko naar de grote haven Tanger Med. Een bootovertocht van Algeciras naar Tanger Med brengt de meeste mensen met de auto naar Marokko. Beide havens zijn ingericht op de grote hoeveelheden verkeer die dit oplevert. Veel rederijen concurreren op dit korte traject, wat goedkope boottickets naar Marokko betekent. Daarom is de ferry van Algeciras naar Tanger Med een logische keuze.

Als je de keuze hebt gemaakt voor de bootovertocht van Algeciras naar Tanger Med is het verstandig om tijdig een ticket voor de bootovertocht naar Marokko te kopen. Door de populariteit van dit traject kunnen de tickets uitverkocht raken. Er is veel keuze uit afvaarten van verschillende rederijen. Gebruik een goede vergelijkingssite om de beste prijs te vinden.

Alternatieven voor Algeciras – Tanger Med:

Door de populariteit kan het voorkomen dat het moeilijk is om een ticket van Algeciras naar Tanger Med te bemachtigen. Dat geldt zeker voor last-minute boottickets naar Marokko. Voor dit traject kan de route Algeciras – Ceuta een goed alternatief zijn. Doordat dit een verbinding betreft naar een Spaanse exclave wordt deze optie soms over het hoofd gezien.

Bekijk het alternatief

Ja, je kan boottickets naar Marokko kopen in de haven van Algeciras. Veel rederijen hebben een kantoor in het havengebied waar je voor vertrek een ticket kan kopen. Het kan daar erg druk zijn. Ook elders in de stad en zelfs langs de wegen ver buiten de stad vind je commerciële verkooppunten waar je ook een last-minute bootticket naar Marokko kan kopen. Het is bij deze verkooppunten lastig vergelijken tussen verschillende rederijen, vaartijden en eventuele alternatieve trajecten. Daarom loont het om gebruik te maken van een goede vergelijkingssite.

Nu vergelijken

De bootovertocht van Algeciras naar Tanger Med duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten.

De duur van de overtocht kan afhankelijk zijn van factoren zoals weersomstandigheden en de gekozen veerdienst. Het is altijd raadzaam om vooraf de exacte reistijden en tarieven te vergelijken.