Transfers from Algeciras to Morocco

Algeciras naar Tanger Med

  • Goedkoop
  • Snel

Algeciras is dé haven voor overvaren naar Marokko. Met de auto naar Marokko komen de meeste mensen met de bootovertocht van Algeciras naar de grote haven Tanger Med. Beide havens zijn ingericht op de grote hoeveelheden verkeer die dit oplevert. Veel rederijen concurreren op dit korte traject, wat goedkope boottickets naar Marokko betekent. Daarom is de ferry van Algeciras naar Tanger Med een logische keuze.

Lees meer Tickets bekijken

Algeciras naar Ceuta

  • Goedkoop
  • Snel

De overtocht van Algeciras naar Ceuta is een slim alternatief voor de drukke overtocht van Algeciras naar Tanger Med. Ook deze oversteek kan met recht één van de kortste bootovertochten naar Marokko worden genoemd. Al zijn er een paar details die je van te voren scherp wilt hebben.

Lees meer Tickets bekijken

Vanaf de haven van Algeciras is het mogelijk om de veerboot te nemen naar de Marokkaanse havenstad Tanger-Med. De bootovertocht van Algeciras naar Tanger-Med duurt ongeveer 1 uur vanuit Algeciras. Vanuit Algeciras kan ook je naar de Spaanse exclave Ceuta overvaren. De bootovertocht van Algeciras naar Ceuta duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

De duur van de overtocht kan afhankelijk zijn van factoren zoals weersomstandigheden en de gekozen veerdienst. Het is altijd raadzaam om vooraf de exacte reistijden en tarieven te vergelijken.