Bootovertocht Tarifa naar Tanger

  • Goedkoop
  • Snel

De oversteek van Tarifa naar Tanger is een korte bootovertocht naar Marokko. Je komt je met de veerboot van Tarifa naar Tanger direct in de haven van de stad uit, in plaats van de verder gelegen internationale haven, Tanger Med. Dat maakt de ferry van Tarifa naar Tanger echter vooral populair voor dagjestochten.

De havens van Tarifa en Tanger zijn kleiner en zelfs de korte oversteek kan daardoor wat meer avontuur opleveren dan een vergelijkbare overtocht van Algeciras naar Tanger Med, waar de havens erop zijn ingericht om grotere hoeveelheden toeristen te verwerken.

Als je de keuze hebt gemaakt voor de bootovertocht van Tarifa naar Tanger is het verstandig om tijdig een ticket voor de bootovertocht naar Marokko te kopen. Door de populariteit van dit traject kunnen de tickets uitverkocht raken. Er is ook beperkte keuze uit afvaarten van verschillende rederijen. Gebruik een goede vergelijkingssite om de beste prijs te vinden.

Alternatief Tarifa – Tanger:

Door de populariteit kan het voorkomen dat het moeilijk is om een ticket van Tarifa naar Tanger te bemachtigen. Dat geldt zeker voor last-minute boottickets naar Marokko. Voor dit traject kan de route Algeciras – Tanger Med een goed alternatief zijn.