Bootovertochten van Nador naar Europa

Barcelona naar Nador

  • Goedkoop

De overtocht van Barcelona naar Tanger Med is een middenweg tussen ver rijden naar havens in het zuiden van Spanje en lang varen vanaf havens in Frankrijk en Italië. De ferry van Barcelona naar Tanger Med brengt je in ongeveer 30 uur met de auto naar Marokko.

Lees meer Tickets bekijken

Almería naar Nador

Een bootovertocht van Almería naar Nador brengt je het snelst in het oosten van Marokko. Deze route ligt voor de hand als je de snelste route met de auto naar de Sahara zoekt, of met de auto naar Oujda wilt reizen.

Lees meer Tickets bekijken

Motril naar Nador

  • Goedkoop

Een bootovertocht van Motril naar Nador brengt je in het oosten van Marokko. Deze bestemming ligt voor de hand als je met de auto naar de Sahara wilt, of met de auto naar Oujda wilt reizen. Deze route van Motril naar Nador is een goed alternatief voor de bootovertocht van Almería naar Nador.

Lees meer Tickets bekijken

Sète naar Nador

  • Goedkoop

De bootovertocht van Sète naar Nador is een lange-afstandsverbinding vanuit Frankrijk die een rit met de auto naar Marokko veel korter kan maken. Dit kan de kortste route naar Marokko zijn. Daarom lichten we deze route uit als een goedkope route naar Marokko. Dit maakt de ferry van Sète naar Nador ook populair.

Lees meer Tickets bekijken